16. huhtikuuta 2016

Päättäjiä tapaamassa

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Nyt sekin on sitten koettu! Torstaina lähdettiin puoli yheltätoista kohti Helsinkiä ja junamatkassa meni n. seitsemän tuntia. Oli kyllä niin ihana kun sai loppuillan vapaasti vaan kävellä ympäri helsinkiä! Ostin myös jonkunverran juttuja joista myöhemmin postausta. ;--)
Perjantaina oli sitten se päivä, kun mentiin käymään itse nuorten parlamentissa. Syötiin aamiainen jo hotellissa, joten se jäi kokonaan tuolla välistä.
Hetken odottelun ja päämäärättömän pyörimisen jälkeen meiän porukan oppilasedustajat lähti ajankohtaiskeskusteluun ja harjoittelemaan toimimista kyselytunnilla. Itse suuntasin auditorioon jossa oli poliitikko nonstop. Siellä toimittajaoppilaat saivat kysellä mieltä askarruttavia kysymyksiä neljältä kansanedustajalta, joita olivat Ozan Yanar, Katri Kulmuni, Simon Elo ja Li Andersson. Esillä oli erittäin vahvasti ajankohtaiset asiat, ja muutamat jutut jakoi melko paljonkin mielipiteitä.
Poliitikko nostopin jälkeen oli kyselytunnin vuoro, jota kaikki toimittajaoppilaat seurasivat nettilähetyksenä. Nettilähetyksen päätyttyä mentiin kaikki syömään ihan kunnon ruoka, ja oli muuten herkkua! Meidän seurassa oli myös sitten suuri joukko poliitikoita, esimerkiksi Päivi Räsänen, Juha Sipilä ja Paavo Arhinmäki (olin muuten ollut kuulemma Ylen uutisissakin! Otin selfietä Arhinmäen kanssa, haha!).
Kokonaisuudessaan reissu oli oikeasti ihan mahtava, opin paljon (myönnän etten ennen ole ollut kovin perillä tämäntyylisistä asioista :--DDD ups) ja samanlaista ei ihan heti tule olemaan! Ei voi muuta ku huokasta nyt, huhhuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!