2. syyskuuta 2015

Helsinki part 2

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Luokkaretken toisena päivänä me siis suunnattiin aamupalan jälkeen Heurekaan, eli ihan siihen tiedekeskukseen. Pari tuntia sielläkin kerettiin pyöriä ja katella kaikenlaista, huuhdottiin muunmuassa kultaa! Itekkin löysin pienen hipun sieltä :--DD 
Loppupäivästä oli vuorossa yksi odotetuimmista kohteista koko luokkaretkellä, eli linnanmäki. Toki reissun aikana käytiin vielä myös Fazerilla, ylen studiolla, ideaparkissa ja keskustassa (osa näistä viimeisenä, eli kolmantena päivänä kun oltiin jo suuntaamassa kotiinpäin), mutta kyllä se vaan on niin mukavaa pyöriä kaikissa laitteissa ja pitää ihan puhtaasti vaan hauskaa! Toki itelle tuli tosi paha olo kun juostiin kokoajan jossakin rajuissa laitteissa, ja vielä unohin särkyläkkeenki hotelliin... just perus minä. Kivaa kuitenkin oli! Siitäkin on jo tosiaan useempi vuosi kun oon missään huvipuistossa käyny.
Shoppailtua muuten tuli toisena päivänä vähemmän, mutta kolmantena sitten innostuin taas enemmän :--D Niinkuin jo viimeksi lupasin niin seuraava postaus on ostospostaus, ja toteutan sen heti kun ehdin. Mahdollisesti jo tämän viikon puolella, eli aika pian.
 Loppujenlopuksi tää koko reissu oli ihan uskomaton, ensinnäkin mulla ainakin oli ihan älyttömän hauskaa ja parasta seuraa! Ei mitään valittamista, kyllä noin ihania reissuja tulee itellä tehtyä harvoin. Oon ihan varma että ysin jälkeen tuun ikävöimään näitä tyyppejä, mutta ainakin nyt kun on vielä aikaa niin aion oikeesti nauttia tämän porukan seurasta. Muttamutta, ootteko te käyny viimeaikoina millään isommalla reissulla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!