8. elokuuta 2015

Konfirmaatio

UntitledUntitledUntitledUntitled Viime sunnuntaina mut sitte konfirmoitiin. Päivä oli kyllä kiireinen ja kokoajan sai olla jossain menossa, aamulla kirkkoon ja heti sieltä pois päästessä kylään tuli jo ensimmäiset vieraat, joita riitti sitten iltaan asti. Myös isoset kävi meillä päivän aikana laulamassa ja kahvittelemassa!
Sain kans tosi paljon ihania lahjoja, mm. tosi nätin rippiristin ja pari muuta korua, vähän rahaa sekä samsung galaxy s5 minin! Äiti ja isä oli vissiin saanu tarpeekseen mun jatkuvasta valituksesta tuon vanhan lumian kanssa, välillä se ei auennu ollenkaan ja nettiinkään sillä ei enää päässy. Mitä tätä nyt oon viikon kerenny käyttää niin oon ihan älyttömän tyytyväinen ollu, toivottavasti tää nyt toimis mahollisimman pitkään!

8 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon sun ottamista kuvista ja oot nätti näissä! Aion kysyä millä kameralla kuvaat ja mitä objektiiveja sulla on, mutta tossa yläpuolellahan ne lukee :D Voitko muuten joskus tehdä postauksen siitä miten muokkaat sun ottamat kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa voi kiitos! Ja joo niinhän ne lukee :D Ja en tiiä, pitääpä kattua! :--)

      Poista
  2. Oiettä miten kaunis sä näissä kuvissa oot! :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Todella hienoja kuvia ja oot tosi kaunis! :o

    http://maaria-puravida.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Haastoin sut!

    http://diconomise.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa kiitos! En kuitenkaan ota just nyt haasteita vastaan ja oon jo niin monelta tän saanut että taitaa jäähä ainakin tällä kertaa toteuttamatta :/ :--(

      Poista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!