1. toukokuuta 2015

I'm smiling

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled Aamu starttasi siman ja munkin voimin, ulkona paistaa aurinko ja lämpömittari hipoo viittätoista astetta. Sain myös taas alkuviikosta h&m:ltä tilatut uuet kesävaatteet (nyt voin kyllä ihan oikeesti puolustautua sillä, että mulla ei oo juuri yhtään kesäksi vaatteita :--D) + huuto.netistä pitkähihaisen niittipaidan. Myös viimekesänä ostetut tennarit oli läpi kesän niin ahkerassa käytössä, että loppujenlopuksi ne joutikin roskiin (pohjat oli irtoamassa ja ne oli kaikinpuolin kauheessa kunnossa). En oo ennen oikein tykänny tuon mallisista tennareista, mutta nuo kyllä muutti mun mielipiteen täysin! Aivan ihanat.
Kaiken lisäksi suunnitellaan myös kaverin kanssa pientä reissua Ylivieskaan seuraavalle viikolle, sillä keskiviikkona nuorisotalolla Softengine! Oon lähes taukoomatta nyt soittanu parin päivän ajan Softenginen biisejä.
Tiivistettyn oon oikeesti nyt niin hyvällä tuulella että huhhuh. Kuukauden päästä myös kesäloma ja pari päivää ennen sitä synttärit. Josko sitä nyt jaksais vielä lukea ahkerasti viimeisiin kokeisiin?

12 kommenttia:

  1. Hei tosi kivoja uusia juttuja! Ja mukava blogi sulla :)

    VastaaPoista
  2. Upea tuo kolmanneksi viimeinen kuva!

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihania kuvia blogi täynnä!♥ Rakastuin sun ulkoasuun erityisen paljon ja oot todella kaunis ♥ :)

    VastaaPoista
  4. Kuvista sai hyvin irti sen mitä tarvitsikin, eli olit hyvin asetellut tuotteet kuviin! :) Tuli kyllä ikävä kesää näitä kuvia katellessa, mutta onneks ei enää kauaa tarvitse ootella! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm, jep! Kuukauden päästä jo kesälomalla :--)

      Poista
  5. Haha, mulla on synttärit tänään! :D Täytän siis 20 vuotta.

    Oijoih, mullekkin tuli kesäkuume kun katselin näitä sun kuviasi :3 Ja nuo auringonlaskukuvat, uh ♥ Onneksi kesä ei enää ole kaukana, oon ite ollut koko vuoden lomalla koulupaikan puuttuessa, ja tuntuu hyvältä kun viimein kesä tulee oven taakse ja saan kaverin köllöttämään viereeni kun otetaan aurinkoa rannalla, ettei tarvii yksin sitä aurinkoa ottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, onnea näin myöhässä! Ja oi, on kyllä varmaan ollu ihanan rento vuosi! Toivottavasti itelläki ois joku kaveri jonka kans vois kesää viettää sitte :--)

      Poista
    2. Kiitos onnittelusta! :3

      No siis ei se silleen oo ollut rentoa, tylsää lähinnä (+ oon lihonut tän vuoden aikana ainakin 15kg). Kerron sulle pienen ajatusleikin nuorisokodissa asumisesta ilman koulupaikkaa. Mietippä tilanne, jossa olet yli 18v ja asut nuorisokodin tukiasunnossa (eli periaatteessa yksin). Joudut olemaan yksin koko vuoden aamut, osan päivästä ja vasta kolmen aikaan saat mennä muiden seuraan, ja sun pitää lähteä kello 19 pois, koska nuorisokodin säännöt määräävät niin. Yli 16v kaverisi saavat tulla luoksesi klo 21 asti. Tiistaisin ja torstaisin teet ruokaa, maanantaisin käyt puoli seitsemältä muiden kanssa kaupassa, ennen sitä teet kauppalistan ja suunnittelet mitkä kaksi ruokaa teet tällä viikolla (josta torstain ruoka täytyy olla keitto ja koska et pidä muista keitoista kuin nakki- ja jauhelihakeitosta, teet vuorotellen niitä). Toinen ruoka on yleensä pasta tai risotto. Sulla on vaan yksi kaveri,joka on kuitenkin päivisin koulussa eikä saa tulla luoksesi ennen kolmea. Sun kaksi entistä kaveria, nykyisin kiusaajia, jotka ampuu sun kavereita laudalta yksitellen pois sun elämästä (eli saa ne uskomaan susta puhuttua paskaa), asuu naapurikaupungissa, etkä siksi uskalla mennä sinne ilman kaveria, jos silloinkaan. Pelkäät, että tapaat heidät siellä. Se yksi kaverikin omistaa elämän ja menee ainakin kerran viikossa omien kavereidensa luo viettämään aikaa. Tunnet olevasi yksin, ja seuranasi on vain sairas marsusi, joka saattaa kuolla vaikka viiden minuutin päästä, koska sillä on kasvain vatsalaukussa.

      Anteeksi, jos tää vuodatus häiritsee sua, mä vaan halusin kertoa millanen mun vuosi on ollut, kun sanoit että "varmaan on ollut ihanan rento vuosi!", joten nyt tiiät ettei sellainen välttämättä oo yhtään kivaa. :/

      Poista
    3. Oi ei, olin ehkä sitte aika paljo väärässä... kenekään ei pitäis joutua elämään tollasta elämää :--( en osaa kyllä sanoo tohon oikein mitään, mullaki on paljon kavereita joita on joskus kiusattu ja arpia niille jokaselle siitä on jääny. Vielä lisäksi kun joudut asumaan nuorisokodissa.. :( Noh, toivottavasti saat sitte sen opiskelupaikan ensvuodeksi, ja sitte sieltä jotain uusia tuttavuuksia! Näytä vaan niille kiusaajille kuinka vahva oot, ja tosi vahva oikeesti ootkin! Moni ihminen ei jaksais tommosta ja ois sun sijassa jo ehkä luovuttanu. Tosi isot tsempit sulle! <3

      Poista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!