26. huhtikuuta 2015

KUVAPOSTAUS #1

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled Jätän tän nyt yhteen osaan, mutta toivottavasti tykkäätte silti tälläsestä pienestä vaihtelusta! Voin toki myös tulevaisuudessa tehdä lisää tämmösiä erikoispostauksia, mutten ainakaan nyt vähään aikaan oo suunnitellu ihan samanlaista tekeväni. Ehkä jotain muita erikoispostauksia? Muttamutta, kertokaapas nyt kommenteissa mitäs tykkäsitte tästä.
Säätelin myös viimeyönä ulkoasua hieman, ja musta tuntuu, että tykkään tästä nyt enemmän. Entäs te? Eihän täällä mitään suurta muutosta taaskaan tapahtunut, mutta heti kun vaihdoin to navbarinkin väriä niin tää ulkoasu on paljon vaaleemman olonen. :--D Hassua, miten paljo niin pienet muutokset vaikuttaa kokonaisuuteen!

6 kommenttia:

  1. ANTEEKS MITÄ?! Osaatko sä piirtää noin hyvin? ♥_____♥ Ihan mahtava (eikös tuo muuten ole Jensen Ackles? Terveisin toinen SPN-fani ♥)!

    Mun mielestä tämmöiset erikoispostauksetkin on tosi kivoja, voisit myös joskus tehä postauksen piirtämisestä (jos siis oot piirtänyt tuon itse). :) Koska ainakin mua kiinnostaa aina kaikki sellainen ja tollasen piirustustaidon kanssa olis ihan suotavaakin tehdä postaus piirtämisestä :3

    + Sulla näyttäisi olevan AIVAN IHANA huone! Rakastuin tuohon sänkynurkkaukseen, ah ♥ Ja niin, unohdin sanoa viime kommentissa, kiva kun löytyi taas yksi Nikonisti! Itellähän siis on myös Nikon, malli on vaan D7200 c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan hirmusti!! Voisin kyllä jos kiinnostaa niin laittaa ainakin kuvaa tosta piirroksesta kun se on valmis, omahan se siis on. :--D Ja joo, nikonit on tosiaan hyviä kameroita! Suosittelen kyllä jokaiselle joka on uutta hankkimassa että edes harkitsee Nikonia. :--)

      Poista
  2. tykkään ihan sika paljon sun blogis ulkoasusta, wau! :-) ittelläni oli ehkä hieman vaikeuksia lukee noissa kuvissa olevii tekstei, muuten tosi jees postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti! Ja höh, harmi :/ ite en tietenkään hoksannu, että niitä voi olla vaikee lukee kun tiesin etukäteen mitä niissä on :l toivottavasti kuitenkin jotain selvää sait!

      Poista
  3. OOO vitsi sä oot hyvä piirtämään!!! :oo Jäin tuijottamaan suu auki tota kuvaa, VAUTSI! Ja ihana ulkoasu! Tykästyin muutenkin sun blogiin, jään ehdottomasti seurailemaan :) Muuten noi sun uudet hiukset tossa alempana näyttää tosi hyviltä! Sopii sulle :)
    ps. Niin suloinen pupu :3

    salainenmetsapolkuni.blogspot.fi

    VastaaPoista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!