17. maaliskuuta 2015

yllätyssynttärit

UntitledUntitledUntitled Nettiyhteyden kanssa on ollut ongelmia joten en ole päässyt päivittämään blogia. Toisaalta mulla ei taaskaan oikein muuta ole kuin pari hassua ruokakuvaa, mutta jotain sekin on. :--D Perjantaina siis suoraan koulusta mentiin Keidas-nimiseen paikkaan ja siellä meidät ohjattiin yksityishuoneeseen (joka oltiin etukäteen siis varattu). Vähän myöhemmin sinne sitten synttärisankari tuli silmät sidottuina yhden ystävämme kanssa. Päivä oli kokonaisuutena tosi mukava ja herkuteltua tuli vähän liikaakin! :--D
Harmi vaan, että alettiin suunnittelemaan yllätyssynttäreitä meljo myöhään, joten mitään kovin ihmeellistä ei ehditty järjestämään. Olihan meillä toki vaikka minkälaisia suunnitelmia aluksi, mutta oikein mitään niistä ei voitu toteuttaa, joten tyydyttiin melko perinteiseen tapaan pitää nää. Mutta mikäs siinä, kyllä mullekkin kelpais joka tapauksessa!

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ja paljon onnea vähän myöhässä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Ja kerronpa onnitteluista kaverilleni ;)

      Poista
  2. sun blogissa on kyl tosi kivoja kuvia! Ja tää ulkoasu on kans kiva :) ja postaukset kans.. :D ei ole vaan ihan mun tyyppinen blogi, muuten varmasti liittyisin lukijaksi.

    http://kahvikuppikadessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!