12. tammikuuta 2015

Chinese food is not my thing

UntitledUntitledUntitledUntitled Viimeviikko ei tosiaan kyllä mennyt ihan nappiin... Ensinnäkin ostettiin mulle uus pipo, koska edellinen (täysin samanlainen) meni hukkaan. Löysin sen hukkaan menneen sitte parin päivän päästä koulun naulakosta, hurraa!    
Toiseksi, käytiin perjantaina parin kaverin kanssa kiinalaisessa ravintolassa syömässä. Koska en hoksannu laittaa ruokaa puoliksi kenenkään kanssa, pelkästään mun annoksen hinnaksi tuli 12e, ja se oli iso virhe. Aikasemmin en oo siis syöny tuolla, joten otin listalta vaan jotain joka kuullosti kivalta. "Härkää, täähän vois olla hyvää!". Noh, kävipä sitten niin, että annoksesta ehkä yks neljäsosaa oli sitä härkää... joten mun annos makso kaikista eniten, vaikka söin vähiten, koska en pitäny siitä muusta kaalin ja sienen sekotuksesta siinä lautasella vaikka kuinka yritin maistella :--D noh, otanpa enskerralla jotain muuta sitten.
Etenkin tuo ruokahöskä harmittaa, koska munhan tosiaan oli tarkotus "säästää" siihen objektiiviin. En siis vielä tilannu sitä, mutta suunnittelin tilaavani sitten tän viikon lopulla kun saan vielä vähän lisää rahaa. Toivottavasti tuo alennus ois Rajalalla vielä sillon voimassa! (Mulla nyt tosiaan ois vaikka mitä osteltavaa, sillä haluaisin myös kamerajalustan ja uuen hiusvärin... heh)

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia ja hyvälaatuisia.
    Harmi että sulle ostettiin uus pipo, kun se juuri edellinen pipo löytyi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja jep, harmihan se vähän oli. :--D Vielä kun ei ollut edes alennuksessa (kyseisessä kaupassa oli nimittäin melko moni tuote alessa)...D--:

      Poista
  2. Tykkään blogisi ulkoasusta! Kirjotat tosi kivasti:) Tää postaus oli kiva!

    smalldreamsinkku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Miten muokkaat sun kuvas noin, ihan täydellisiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah kiitos, eihän ne nyt ihan täydellisiä kuitenkaan :--DD Photoscapella säätelen niitä arvoja vaan, esimerkiksi syvennän kuvia lähes aina. :--)

      Poista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!