27. joulukuuta 2014

Viimeiset päivät 2014

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled Nytku on sitte joulusta ehjin nahoin selvitty niin edetään kohti uuttavuotta (oli muuten mahtava joulu, ihanat ruoat ja upeat lahjat! Pakko siis sanoa, että oli kyllä sen odottamisen arvosta... !), hämmentävää sinänsä, sillä eihän siitä kauaa oo ku opin kirjottamaan päivämääriin oikean vuosiluvun... kaipa tähän vuosien nopeaan vaihtumiseen vielä sitten joskus tottuu. 
Itellehän uusivuosi ei mikään suuri juhla ole, käydään ampumassa omat raketit viereisellä pellolla ja katellaan naapureiden raketteja (mahdollisesti myös pieni ajelu luvassa, jos aikaa on). Muuten kai päivä menee samalla lailla ku päivät on menny nyttenki - herkuttelen ihteni kipeäksi ja kattelen koko päivän leffoja. Kaikesta huolimatta haluan kuitenki viettää koko päivän kotona perheen kanssa, vaikka mitään kovin extremeä ei luvassa olekaan. Onko teillä mitään suunnitelmia uudeksi vuodeksi?

8 kommenttia:

  1. Ihastuin totaalisesti tähän sun blogin ja kuvien tyyliin! Jään ehdottomasti lukijaksi!:)

    http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, tykkäsin erityisesti ensimmäisestä ja toisesta kuvasta!:3
    Sama mullakin tuo uusi vuosi, en pidä kovinkaan ihmeellisenä. Katselen lähinnä vaan muitten
    ampumia raketteja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja jep, ne on kyllä munkin lemppareita! :--D Ihanaa myös etten oo ainoo !!

      Poista
  3. Voi vitsi, aivan ihastuttavia kuvia tässä ja muissa postauksissa! Tykästyin myös blogisi ulkoasuun, sait juuri uuden lukijan! :)

    VastaaPoista
  4. Vautsi, tää blogi on kyllä omanlaisensa, tykkään paljon! Voi ei kuinka suloinen kissa ja ihania ja tarkkoja kuvia jotka sopii tosi hyvin yhteen. :) Tekeepäs mieli valokuvata!

    VastaaPoista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!