15. kesäkuuta 2016

Pastellisävyjen loistossa

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

Viimeinen peruskouluviikonloppu. Nautittiin mun synttäreiden kunniaksi jäätelöstä ja höpöteltiin kahdestaan koko päivä. Ihailin myös Jasminin silmiä (vaikka se sanoikin ettei ne mitenkään erikoiset ole) ja tota ihanan aitoa hymyä. 

Mietin muuten tossa äsken, että ehkä pidän onnen ikuistamisesta siksi, koska se saa muutkin hymyilemään?

4 kommenttia:

  1. Hitto nainen, sä olet tosi taitava kuvaamaan ja tykkään sun tyylistä muokata kuvat! :)) Ps. Onnittelut, vaikka vähän myöhässä tuleekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, piristit mun päivää todella paljon <3 Kiitos!

      Poista
  2. Apua, miten ihania kuvia! ♥.♥ Ja oot oikeassa, Jasminilla on aivan IHANAT silmät! Niiden väri on niin ihanan pähkinäinen ja ah.

    Ja hei muuten, en ehtinyt kommentoida sun edelliseen postaukseen, mutta mulla on ollut vähän sama ongelma kameran kanssa... siis että oon miettinyt, pitäisikö ostaa uusi. Koska tuo mun nykyinen laittaa ihan satunnaisesti kuviin lian näköisiä juttuja (katso mun viimeisimmän postauksen viimeinen kuva). Kaikissa kuvissa tää ei esiinny ja linssin puhdistaminen ei auta asiaa D: Pelottaa, että likaa on mennyt kennolle. Käytin kameran huollossakin taukoni aikana, mutta siellä sanottiin ettei kamerassa ole vikaa.

    Mulla on tänään ollut kolmesti Järvenpääläisen kameraliikkeen sivu auki, olen katsellut kameroita, miettinyt menisinkö hakemaan uuden kameran tässä jokin päivä. Mulla ei kuitenkaan ole halukkuutta pistää tällä kertaa paljoa rahaa kameraan, joten olen miettinyt huokeaa mallia. Tämä kamera palaisi aloittelijakastiin, mutta sun kuvien näkeminen saa mut uskomaan, ettei aloittelijakameroissakaan mitään pahaa ole. Eli Nikon D3300 olisi nyt oston alla. Hmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä!!!!! Jotenkin kauniin erottuvat, jos niin voi sanoa :DD

      Hmm, jos koitat sitä kennoa jotenkin tosi varovasti puhdistaa esim. käsipuhaltimella? On kyllä tosi harmi jos jotain tollasta on päässyt käymään, valitettavasti sinne kameranki sisään pääsee niin helposti pölyä....

      Jos yhtään kuitenkaan tuntuu siltä niin mene ihmeessä! Ja haha, eihän niissä, toki joitain huonoja puolia lukuun ottamatta. :--D Mun mielestä ois esimerkiksi huippua jos ois edes vähän enemmän tärkennuspisteitä, tässä kamerassa toki on jo 11, mutta silti se vähän rajoittaa joskus. Myös ISO:ssa alkaa jo vähän matalemmilla luvuilla näytteleen kohinaa, kalliimmissa harrastelijakameroissa sitäkin varmasti kärsisi nostaa ylemmäs. En toki tiedä millainen d3300 on, en oo niin hyvin tustunut sen ominaisuuksiin. Varmasti kuitenkin todella hyvä, kun oon jo yleisesti ottaen tähän tosi tyytyväinen!

      Kiitos kuitenkin kehuista taas, ihana kuulla jos oot mun takia alkanut uskomaan harrastelijakameroidenkin riittävyyteen! :D <3

      Poista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!