25. joulukuuta 2015

Mitä onni on?

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Onni on sitä, kun...
kauan odotettu loma alkaa, saat todistuksen käteen ja näet ettet ole turhaan ahkeroinut, opit vihdoin käyttämään muokkausohjelmaasi kunnolla, heräät kerrankin jouluaamuna ajoissa katsomaan joulupukin kuumaa linjaa, saat vain olla ja katsella netflixiä, löydät uuden hyvän sarjan (lie to me, suosittelen!), huomaat kerrankin näyttäväsi ihan kivalle jossain kuvassa..., joka muuten oli ensimmäinen onnistunut sivuprofiilikuvakin, saat ihanimpia lahjoja ikinä, saat katsella kun kaksi kissaa nukkuu toistensa viereen käpertyneenä ja sitä, kun huomaa hiustensa kasvaneen!
Tässä siis omia pieniä asioita joiden takia oon just nyt onnellinen. Mitkä on niitä teidän juttuja, jotka saa teidät hymyilemään?
Hyvää joulunjatkoa ja mukavaa lomaa teillekkin!

6 kommenttia:

  1. Waaaaa, taas niin ihania kuvasia!! ♥.♥ Ja ihanan hyväntuulinen postaus, ja tuo sivuprofiilikuva on mustakin tosi hyvä! Vau. Siksi se onkin varmaan paras kuva tässä postauksessa, jotenkin niin tunnelmallinen ja ihuna :3

    Mäkin sain ihania lahjoja, niistä on varmaan tulossa postausta jo tänään! Mahtavaa, että säkin sait ihania lahjoja, rohkenenko pyytää että kerrot, mitä sait tai postausta aiheesta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirmusti!

      Luinkin sen postauksen jo ;--) Ihania ne näyttikin olevan! Ja rohkenet, oonkin ottanut postausta varten jo kuvat valmiiksi :--D Julkaisen sen varmaan ihan lähiaikoina.

      Poista
  2. tajuttoman ihania kuvia sulla täällä blogissa:)

    www.vievies.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Aivan upeita kuvia erinomaista tekstiä kauniilta naiselta! (enkä nyt puhunut itsestäni)

    http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos paljon aivan ihanasta kommentistasi!

      Poista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!