4. heinäkuuta 2015

Summer's First Strawberries

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled Hei! Vähän alle kaksi viikkoa sitten meiän rakkaalle kisselle synty kolme sööttiä pentua. Päivät meneeki nyt niitä ihastellessa ja hoidettaessa, meinattiin jopa ottaa meillekin yksi. Ei noita vaan voi vastustaa. Eilen ja tänään kahdella pennulla aukesi jo simmutkin (isot ja niin siniset!!!). Huoh <3

Myös mun sisäinen materialisti hyppii juuri nyt taas vaihteeksi riemusta, sillä postissa tuli pari päivää sitten h&m:ltä paketti. Yksi mekko oli valitettavasti liian pieni, mutta onneksi se tärkein, uusi farkkutakki, oli sopiva. Oon metsästänyt uutta farkkutakkia jo hyvin pitkään, ja kun h&m kuvastossa oli kuva tosta upeasta yksilöstä, en voinut vastustaa tilaamista! Osan maksusta kustansi äiti (lupasi aikasemmin synttärilahjan ostettua, että voi vielä jotain tilata kun otin vaan sen yhden mekon ja hameen), ja itse maksoin suurimman osan muilla lahjarahoilla. Mukaan tarttu myös yksi valkea paita, tuo musta croptop sekä nuo päheet aurinkolasit!

// Tulipa muuten eilen syötyä kesän ensimmäiset mansikatkin! Muistin taas miksi niitä kannattaa joka vuosi odottaa. Pyöräilin myös kylälle ja käytiin syömässä parin ihanan ystävän kanssa jäätelöt, sekä nautittiin ihanasta auringon lämmöstä (ensimmäinen kunnon kesäpäivä tänävuonna)! Mitäs te ootte puuhailleet?

4 kommenttia:

  1. Voi eiiii, toi kissanpentu!!!! :D ♥

    Ihania kuvia muutenkin, aurinkolaseista tuli mieleen että mä sain tänään sydämenmuotoiset aurinkolasit. :D

    Voi kuule, oot varmaan jo lukenut mun blogista Mollyn poismenosta :< (Ja heti alkoi kyynel vieriä poskea pitkin kun kirjoitin tuon) Eilen kävin erään foorumin miitissä, se meni hyvin.

    Mulla jyskyttää päässä koko ajan vaan "koulu, koulu, koulu, haluun kouluun jo", enkä osaa nauttia kesästä kun koulu on koko ajan mielessä. Oonkin varmaan ainoa joka niin ajattelee. Vuodatin mun ajatukset siitä jo blogiini, joten sieltä voit käydä lukemassa jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli niin söpö, huusi ensin hetken mun kädellä mut sillä eksyki oma "peukalo" suuhun ja alko sitä sitte imemään ::D <3 Ja kiitos, varmasti siistit!!!

      Niin joo luinki. :< Teki kyllä vähän pahaa, otan osaa.. oon ite tosi huono kommentoimaan toisten blogeihin, pahoittelut siitä. Mutta onneksi miitti edes meni hyvin!

      No mut kohtahan sekin alkaa! Enään vähän päälle kuukausi, ja itekkin ehkä jollakin kieroutuneella tavalla ootan sitä vaikka koulu saa mut vaan stressaantumaan aina :D Kaipaisin myös enemmän tekemistä. Ensimmäinen kuukausi siellä on yleensä kivaa, mutta sitteku kokeita alkaa tulla niin huh :D ja joo, luinkin sen jo! Ihan mahtavaa että pääset kouluun, joka myös kuulostaa tosi hyvältä :--)

      Poista
  2. aawwwawawawwaaw toi kisu on söpöö :'3

    VastaaPoista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!