7. kesäkuuta 2015

Summer holiday

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Hei! Viimeviikon tiistaina kävin mun kaverilla Tiinalla. Pyörittiin sitten navetassa ja kattelin ku Tiinan mopoa korjailtiin. Illalla käytiin vielä yhellä järvellä (ja siellä Tiina otti musta pari kuvaa! Kiitos siis niistä hänelle. Kuvissa maanantaina ostettu uusi hame Bik Bokista, ja viimeisessä kuvassa Seppälästä ostettu mekko), mutta ei tosiaan vielä uskallettu käyä uimassa. :--D Vaikka oliki viileetä ainaki illemmalla, niin kyllä sillon taisi olla lämpimämpi ku nyt. Vähän kyllä harmi, koska näyttäis myös koko ensviikko olevan melko kylmää ja sateista lähes joka päivä... toivotaan että jossain vaiheessa kesää olis kuitenki sen verran lämmin, että viittis edes uimassa käyä! 
Mulla alkaa myös ensviikolla työt, joita näyttäis riittävän heinäkuun loppuun asti. Oon nimittäin kesäkioskilla, ja koska meitä on sitä kuitenki kolme pitämässä, niin meinattiin että oltais vähän vuorotellen siellä (aina kaksi kerrallaan). Ja tietenki, mitä pidempään sitä pidetään auki niin sitä enemmän mekin keretään olla töissä! Saanpahan myös jostain nyt rahaa ens syksyn luokkaretkeä varten (yövytään helsingissä pari yötä!). Eilen käytiinkin jo avaamassa kiska, kun oli joku tapahtuma siinä vieressä. 
Mitäs teille kuuluu? Onko teillä kesätöitä vai aiotteko vaan ottaa koko kesäloman rennosti? Mitä ootte nyt tehny lomalla, vai onko teillä loma vielä edessäpäin?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja kaikki noi vaatteet on tosi ihania. :)

    Itse varmaan otan koko kesän rennosti ja sen suurempia suunnitelmia ei ole. Viroon olisi tarkoitus lähteä mutta saa katsoa toteutuuko suunnitelmat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Kyllä se itellekki kelpais, ellen tosiaan tarvis syksyksi rahaa... :--DD toivottavasti tää armoton rahankeruu sitten palkitaan siellä Helsingissä. (Ja oi, uullostaa kivalta! Ite en oo koskaan käyny Virossa. :o)

      Poista

Nikon d3200
Objektiivit: Nikkorin 50mm f/1.8 ja 18-55mm

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ethän siis kopioi niitä ilman lupaa.
Kiitos kommentistasi!